Scary

Jag har ganska spännande mornar ibland, går ju upp typ på natten, känns iaf så. Nån gång har bilen lagt av, nån gång åker jag runt lite i Tierp för har felberäknat tiden, ibland kollar jag på tidningsbilen. Men imorse fick jag se något som inte var så kul, hamnade bakom en lastbil som inte ville köra rakt. Den vobblade över hela vägen, Usch vad läskigt, den hamnade i diket precis framför mig, hade puls som satan, klev ur, kollade lite, han var okej, ringde lite å förhoppningsvis gick allt bra sen. Halkan kan vara hemsk, Godnatt.

14 mars - dollartecken

Imorn är det dags för lön, något efterlängtad, som vanligt. Blev väl inte överdrivet mycket, är väl för den korta månaden, eller för att jag är kvinna! :P Haha! På fredag ska jag till Sthlm med fina mor å shoppa, LÄNGTAR! :) Imorn ska jag till Gävle på lite kul grejs i Gävlebro, samt köpa ett batterifan till bilen. Snälla, funka nu sen då! På onsdag ska jag knäcka nackjävlen, har varit trött på den ganska länge nu, till och från. Gör ont när jag andas, skrattar å hostar, alla de tre sakerna gör jag ganska mycket nu. Så skulle vara skönt att kunna göra det utan smärta. Då har jag sagt alla dagar då, förutom Torsdag.. Kan jag klämma in ett Tacotema eller Churchstreet där måntro! :D

Måste bara säga nå om lördagen med, kul kväll hade jag! Men men, alltid är det nått som får mig att tänka massa, bra som dåligt :)Det går skapligt att jobba med en slut axel, men hade HELST velat att den var okej.

8 mars, är det inte likt så säg

När mornarna är som jobbigast är det bara att tänka på att du finns hos mig och att när jag kommer hem, då är det hem till oss! :) Du vet precis vad du ska säga för att göra mig glad. Lycklig.

I lördags var vi på maskerad, hade kul!


Jag var tjuv, han var Siepen.Idag är det kvinnodag å semledag, vad nu det spelar för någon roll. Semlor har jag ätit lääänge redan. Idag gillar inte jag hormoner, alls!

Min första tattoo, väldigt stolt

Den 17 februari tror jag att det var, då åkte Linnea och jag till Bäcklösen för att tatuera oss. Här är reslutatet, jag är jättenöjd, blir glad varje gång jag tittar på den. Den är perfekt för mig och sitter på bästa stället! Det är nån typ av självförtroendehöjare, ont gjorde det inte heller :)


Vill inte sluta titta på den! Det behöver jag inte heller. för den kommer alltid sitta där! :D

3 mars, vilodag

Känner mig inte helt okej, det är något fel på min arm plus att jag är såå förkyld. Så tog mig en vilodag idag, det förtjänar jag. Kan passa på att kolla efter lite jobb och tvätta med! Så kanske jag känner mig lite duktig iaf :)
Torsdag idag, det innebär att det redan är helg imorgon igen, fan så fint!
Dags för maskerad på Lördag, blir säker kul!


Bild från senaste partyt i Gävle :)

1 mars, Gävle igen

Jag och bästa var ju på bio i söndags, lite spontant och mycket mysigt. Idag är det dags igen, men med Camilla :) Var längesen jag träffade henne så det ska bli kul! Nu ska jag försöka hinna vila lite middag innan jag åker.

Puss hej

RSS 2.0